RÅDGIVNING

Rådgivning

 

Det er vigtigt at få rådgivning før man starter på et kloak projekt, da det er en vigtigt ting af ens bolig og det skal bare fungere fra start af og holde de næste 25 - 100år, da man i de færreste tilfælde kan udbeder en fejl efterfølgende uden det medføre større konsekvens for der omkring liggende installationer.

 

Rådgivning til gennemgang af tilbud fra anden side.

 

Fagsprog er en svær ting og der er mange navne til samme produkt, og mange produkter til samme navne (kopi produkter).

Det er ifølge loven tilladt at indhente 3 tilbud, det kan til tider være svært at gennemskue, hvad forskellen på de forskellige tilbud er andet end prisen. Prisen er ikke altid det afgørende.

Det er altid en god idé at få en projekt med tilbudsliste, og ikke bare en pris, så er det nemmer at se hvad der skal bruges og hvad der måske kan undværes.

Vi påtaget os gerne gennemgang af tilbuddene, for at give et kvalificeret indblik på de givende tilbud, vi kontakt gerne de forskellige byder, for at høre om materiale valg, om det er dansk godkendte produkter, eller billig import. Hvordan opgavens forløb udføres, leder efter fald grupper eller mulige ekstra omkostninger. For at kunne sammenligne de forskellige tilbud er det vigtigt at det er det samme de beskriver, og gennemgå hvad de indeholder og at der ligges vægt og gennemsigthed på hvor de skiller sig ud.

Det er altid vigtigt at man vælger en håndværker man føler sig tryg ved.

 

Priser

 

Det koster 600 kr. inkl. Moms for en times rådgivning inden for stor København og op til 50 km fra Valby. Pris på efterfølgende påbegyndte time er 500 kr. inkl. Moms.

 

Tegning over projekt pris fra 600 – 1200 kr. inkl. Moms. Fra trækkes endelig regning hvis vi udfører arbejdet på projektet.

 

 
 
 
 
 

KONTAKT TIL OS.

MAIL.: KLOAKMESTER@MKMH.DK

TLF.: 40 59 51 87